GoClever lanseaza Insignia 5X, un telefon cu specificatii sanatoase si un pret de doar 999 RON pentru Romania. Gadgetul are ,Android 4.2, un ecran IPS 1080p cu diagonala de 5 inch si doua baterii: o varianta subtire, de 2000 mAh si una cu o autonomie mai ridicata, de 4000 mAh. 

GSmartphone-ul are procesor Quad-Core la 1,5 GHz Cortex ARM7, GPU SGX544, 1 GB RAM, 4 GB memorie flash si un display IPS de 5 inci cu o rezolutie de 1080p. De asemenea, Insignia 5X vine cu de doua camere foto: una de 13MP si o alta frontala, de 2MP.

Datorita tehnologiei aeroDISPLAY, noul smartphone permite utilizatorului sa afiseze imaginile de pe ecranul dispozitivului pe orice televizor, monitor sau proiector compatibil. De asemenea, modelul are conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, GPS, radio FM si functia de hotspot mobil. 

In plus, noul model cuprinde suita Office, player multimedia, file manager, Facebook, Skype si aplicatia de navigatie GPS Mireo. 

Pachetul GOCLEVER include, pe langa telefon si cele doua baterii, un cablu USB, un incarcator si o pereche de casti. Aspectul telefonului mobil poate fi personalizat prin achizitionarea diferitelor carcase colorate, comercializate separat si disponibile in trei variante de culori: auriu, burgundy si violet. 

In cadrul unei oferte speciale, pachetul promotional de lansare va include un dongle aeroDISPLAY oferit gratuit. Acest accesoriu poate fi folosit pentru a afisa continut multimedia, wireless, de pe smartphone pe un display extern (precum TV sau monitor). La sfarsitul perioadei promotionale, dispozitivul aeroDISPLAY va fi disponibil ca accesoriu optional, la un pret estimat de 90 RON, cu TVA inclus.