Chinezii de la GoClever lanseaza, Quantum 4, un smartphone dual-SIM destinat celor ca vor sa investeasca putin intr-un astfel de aparat. Gadgetul are procesor dual-core, GPS, 3G si ecran de 4 inch. 

Smartphone-ul are un procesor Cortex A7 dual-core la 1,2GHz, procesor grafic Mali400MP2 si 512 MB de RAM. Pentru stocare exista 4GB de RAM si slot pentru card microSD. Ecranul este un IPS de 4 inch la rezolutia 800x480p. Telefonul vine echipat si cu senzori de luminozitate si de proximitate.

Lista specificatiilor este completata de 2 camere, una frontala si o alta echipata cu blit, un port microUSB 2.0, conectivitate Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, modul GPS, radio FM si o iesire audio de 3.5 mm. 

GoClever Quantum 4 a primit Android 4.2 si vine cu un set de aplicatii utile preinstalate precum o suita de tip office, aplicatii mobile pentru Skype si Facebook, un magazin virtual de e-books, un set  de jocuri exclusive GOCLEVER si o suita de aplcaitii de navigare GPS.

Noul smartphone cantareste 130 de grame si are dimensiunile de 127 mm x 64 mm x 9,8mm. El este disponibil in doua culori: alb sau negru. Cei care doresc sa-si personalizeze telefonul, pot alege din cinci capace de carcasa colorate: Lime Green, Royal Blue, Hot Pink, Sky Blue sau Wild Red. 

In cadrul unei campanii de precomenzi speciale care a inceput pe data de 8 octombrie, fiecare client isi va putea crea gratuit propriul skin de telefon folosind un design grafic sau fotografia preferata.

Noul smartphone poate fi precomandat in Romania pana pe 18 octombrie, insa el va fi disponibil de pe data de 31. Pretul este de 399 RON.