Goclever a lansat o noua gama de telefoane de primavara, la care cap de afis este modelul Goclever Quantum 400, dual SIM. Chinezii ofera peste 48 de combinatii cromatice pe noile lor gadgeturi, ca sa fie siguri ca acestea vor atrage privirile utilizatorilor.

Publicul tinta este reprezentat de utilizatorii care isi doresc un Android ieftin, pentru Facebook, email si alte aplicatii de baza. 

Carcasa alba a telefonului poate fi inlocuită cu una dintre variantele color incluse in pachet (negru, galben sau albastru). Accesoriile aditionale, foliile si husele protectoare colorate in aceleasi nuante permit personalizarea telefonului prin combinarea culorilor. Astfel, folosind cele noua accesorii colorate se pot obtine 48 de combinatii cromatice, facand usoara si distractiva individualizarea telefonului.

Noul Goclever Quantum 400 are ecran IPS de 4 inch la 800 x 400p, procesor quad-core Cortez A7 la 1,2 GHz, procesor grafic Broadcom VideoCore IV, 512 MB RAM memorie si 4 GB spatiu de stocare care poate fi extins folosind carduri microSD (cu capacitate de pana la 32 GB).

Sistemul de operare este Android 4.2. Telefonul a primit doua camere, ce-i drept modeste, una de frontala de 0.3 MP si o alta principala de 2 MP. Veti mai gasi port MicroUSB 2.0 OTG si portul audio de 3.5 mm pentru casti si microfon.

Smartphone-ul are si GPS (cu suport A-GPS + GLONASS) si receptor radio FM. Cu bateria de 1600 mAh Quantum 400 are greutatea de aproximativ 112g, masurand 117 x 63 x 11.2 mm.

Goclever Quantum 400 la pachet cu cele 9 accesorii colorate va fi disponibil in Romania din mai, incepand cu pretul de 389 lei.