Mai sunt patru luni până când vom vedea pe piață noile modele Pixel de la Google. Vorbim despre Google Pixel 4 și Pixel 4XL, despre care vloggerul Jon Prosser a venit cu câteva informații surprinzătoare.

Potrivit surselor acestuia, seria a patra a telefoanelor Pixel va renunța complet la toate butoanele fizice, urmând să le înlocuiască, pe margini, cu un sistem nou de touch pentru volum și pornirea / oprirea telefonului. Mai mult, Pixel 4 va fi compatibil cu sistemul Google Active Edge.

Display-ul ar urma să aibă un decupaj fin pentru camera frontală și va suporta un scanner pentru amprentă de generație nouă.

 

Nu este foarte clar însă dacă acest model va avea un senzor de amprentă optic sau unul ultrasonic, cum este cel de pe Samsung Galaxy S10.

În materie de caracteristici tehnice, acest model ar urma să aibă în spate procesorul Qualcomm Snapdragon 855, alături de 128 GB spațiu stocare și 6GB RAM.

Pixel 4 va fi dotat cu ultimul sistem de operare de la Android, 10 Q, iar un detaliu important va fi rezistența la umezeală, o baterie mai mare, suportul pentru 4G LTE și încărcarea rapidă.