Update 11 decembrie

Avem confirmarea că Honor View 20 va avea cameră frontală integrată în ecran și display edge-to-edge. Camera poate funcționa datorită unui mic orificiul din ecran, nu mai mare de 6 mm în diametru.

Un alt detaliu surprinzător este camera principală, care va avea 48MP. Vorbim despre un senzor Sony IMX586. Prin urmare, Honor intră în competiție directă cu Xiaomi, care a anunțat vrea să lanseze un smartphone cu o cameră foto de 48MP.

Procesorul telefonului va fi Kirin 980. De asemenea, modelul va fi dotat cu Link Turbo, o tehnologie care combină semnalele LTE și Wi-Fi pentru a oferi o viteză mai mare de download.


Honor, sub-brandul Huawei, va prezenta publicului primul său telefon cu cameră foto în ecran, pe 22 ianuarie, la Paris. 

Presupunem că imaginea aparține modelului Honor View 20, succesorul telefonului Honor View 10, care a fost lansat în ianuarie anul acesta.

Acesta va fi primul telefon flagship cu o cameră frontală amplasată sub display. Noul smartphone va avea procesor Kirin 980, care se regăsește și la modelele Huawei Mate 20 și Huawei Mate 20 Pro, scrie GSMarena.

Totuși, „a descoperi nemaivăzutul”, sloganul sub care va fi lansat telefonul, rămâne doar o figură de stil. Asta deoarece pe 10 decembrie Samsung va fi primul producător care va lansa un telefon cu o cameră selfie în ecran și display Infinity-O: modelul Galaxy A8s.

Ulterior, pe 17 decembrie, Huawei va lansa telefonul nova 4, cu o tehnologie similară. Prin urmare ca până la data de 22 decembrie „nemaivăzutul” să fie deja cunoscut.

Prin urmare, singura premieră despre care putem vorbi în cazul modelului Honor View 20 este că acesta va fi primul flagship care va avea acest tip de ecran și de cameră foto.