HTC Corporation (“HTC”), lider global in inovatie si design, anunta lansarea HTC Desire 320. Succesor al HTC Desire 310, noul model vine cu toate elementele esentiale utilizarii curente si ofera o experienta facila de navigare pe internet, fluiditate la rularea simultana a mai multor aplicatii si abilitatea de a crea rapid clipuri video personalizate. Cel mai nou membru al familiei HTC Desire a fost proiectat pentru piata de smartphone-uri entry-level si furnizeaza utilizatorului o experienta de inalta calitate intr-un dispozitiv accesibil, cu un raport foarte bun calitate-pret.

Mihai Nodea, Country Manager HTC Romania, Ungaria si Moldova: “imbinand procesorul extrem de rapid cu functiile premium HTC intr-un design compact, HTC Desire 320 ofera o experienta remarcabila utilizatorilor care cheltuie cu masura, depasindu-si cu mult statutul de model entry-level”. HTC Desire 320 urmeaza succesul modelului HTC Desire 310 si se bucura de putere si memorie imbunatatite, permitand utilizatorilor sa beneficieze de o experienta smartphone de calitate, ce ofera, in acelasi timp, echilibrul perfect intre valoare si elementele esentiale ale unui dispozitiv inteligent.”

Experienta fluida
Motorul modelului HTC Desire 320, care ruleaza Android™ 4.4, este un procesor quad-core de 1,3 GHz, capabil sa faca fata unei multitudini de sarcini, de la vizionarea clipurilor video si rularea ultimelor jocuri, pana la utilizarea aplicatiilor tale preferate, oferind de fiecare data o experienta facila si placuta.

Functii din belsug
HTC Desire 320 are functii din belsug pentru un dispozitiv entry-level. Oricare ar fi stilul tau de viata, camera foto de 5MP iti permite sa surprinzi fiecare moment important in timp real, in format video sau foto, afisat pe ecranul de 4,5”. Mai mult, HTC Desire 320 iti permite sa fii creativ si sa realizezi mini-filme cu ajutorul functiei HTC Video Highlights. Pur si simplu alegi fotografiile si clipurile video preferate, selectezi ordinea si melodia favorita pentru a crea in cateva secunde clipuri video impresionante, gata de partajat cu prietenii si familia.

HTC Desire 320 iti aduce si renumita functie HTC BlinkFeed pentru stiri de ultima ora, ideala pentru cei carora le place sa ramana conectati si sa tina pasul in timp real cu cele mai noi stiri si evenimente. Poti urmari dintr-o privire actualizarile personalizate ce ajung direct la tine, imbinand continuturi de pe site-urile tale preferate de stiri si social media, intr-un flux usor de utilizat pe ecranul de pornire. Oriunde ai fi, cu modul Offline Reading poti tine pasul cu cele mai recente articole. Descarci si adaugi articole in lista personalizata de lectura atunci cand esti conectat la Wi-Fi, pentru a le accesa si a te bucura de ele mai tarziu, perfect pentru cei carora le place sa citeasca atunci cand sunt mereu in miscare.

Disponibilitate
HTC Desire 320 vine in variantele de culoare Vanilla White si Dark Gray si va fi disponibil la operatorii mobili si principalii comercianti din Romania de la inceputul acestui an.