HTC Desire 510 va ajunge in curand in tara noastra. Este cel mai avantajos smartphone cu tehnologie de comunicatii 4G LTE. El are procesor quad-core si ecran de 4,7 inch.

Tehnologia de ultima ora nu ar trebui sa fie rezervata doar acelor utilizatori care dispun de bugete generoase - PEter Chou, CEO HTC.

HTC Desire 510 este un produs pentru cei care nu vor sa dea prea mult pe un smartphone, dar care au nevoie de Internet de mare viteza si de putere de calcul.

Prin conectivitatea LTE de ultima generatie, HTC Desire 510 ofera continutul video si audio online la viteze ultra-rapide de download sau de streaming.

Smartphone-ul a primit cel mai nou procesor Qualcomm quad-core 1,2 Ghz Snapdragon™ 410 pentru a reda cu fidelitate grafica impresionanta, continutul online si a permite multi-tasking fara niciun efort. Mai mult, memoria interna de 8 GB si slotul suplimentar pentru carduri microSD asigura o capacitate de stocare generoasa pentru aplicatii, jocuri, filme sau muzica, eliminand preocuparea cu privire la spatiul de stocare disponibil. 

Noul HTC Desire 510 este dotat cu un ecran de 4,7 inch, perfect pentru vizionarea de continut video si gaming, iar experienta de navigare pe internet este impresionanta. Smartphone-ul imbina designul impresionant si functionalitati precum HTC Sense, definind noi standarde in categoria sa.

Prin HTC BlinkFeed™, HTC Desire 510 devine un agregator de media care ofera utilizatorilor cele mai noi informatii din media, retele sociale si fluxuri RSS, oricand si oriunde au nevoie. 

Disponibil in doua variante de culoare, Terra White si Meridian Grey, HTC Desire 510 are un design impresionant, prin constructia ergonomica din policarbonat. Usor de personalizat, telefonul  poate fi protejat de husa HTC Dot View™, care afiseaza notificarile intr-o maniera retro, dar ofera si personalizari suplimentare 18 teme diferite de afisaje, galerie de imagini si functionalitati care reflecta starea de spirit, personalitatea si stilul utilizatorilor. 

Noul HTC Desire 510 va fi disponibil in Romania din octombrie.