HTC lanseaza noul varf din gama Desire, HTC Desire EYE. Dispozitivul dispune de cea mai avansata camera frontala de pe piata si un software care te incadreaza in centrul imaginii si in cea mai avantajoasa postura pentru a surprinde momente ale vietii cu o claritate perfecta.

Pentru a asigura o imagine de calitate in detaliu, dispozitivul este dotat cu o camera frontala si una pe spate, ambele de 13MP, care iti permit sa focalizezi, sa tai si sa printezi dupa plac, HTC Desire EYE fiind pe deplin echipat pentru nevoile celor carora le place sa faca fotografii, filmulete si selfie-uri de calitate. Senzorii BSI capteaza imagini clare chiar si in conditii de luminozitate scazuta, iar flash-ul dual-LED inteligent instalat pe ambele camere ofera tonuri magulitoare, naturale, atunci cand lumina ambientala se diminueaza. 

Trei microfoane dedicate duc semnatura audio a HTC pe noi culmi, garantand sunet clar pentru serviciile de voce si de apeluri video, indiferent de zgomotul ambiental. HTC BoomSound si un impresionant ecran Full HD de 5.2” (132 mm) fuzioneaza pentru a face din HTC Desire EYE un adevarat dispozitiv multimedia, ideal pentru a vizualiza fotografii si filmulete.

Designul indraznet,  bicolor, compact si rezistent la apa nu este doar elegant, ci si garanteaza fotografierea ta din unghiul cel mai favorabil datorita butonului dedicat de focalizare si captare in doua etape, care ofera acces imediat la cadre extraordinare, chiar si folosind o singura mana. 

Noul model dispune de EYE Experience si Zoe, un procesor Qualcomm Snapdragon 801, precum si de conectivitate de mare viteza de tip 4G, astfel incat, oriunde ai fi, editarea si partajarea celor mai bune cadre sa fie la indemana si sa nu necesite efort.