Pentru ca vorbim despre un smartphone ce depaseste lejer 2000 ron la liber sau 1300 ron impreuna cu un amonament de date de minim 16.64 euro lunar de la Vodafone Romania, iata cateva idei care va pot ajuta in decizia de cumparare.

- Camera foto este una dintre cele mai reusite camere pe care HTC le-a putut integra vreodata pe telefoanele sale. Nu este extraordinara, insa isi face treaba chiar si la temperaturi la care altele ingheata. Vorbim despre o rezolutie video de 720p HD, camera pe care o intrece doar cea de pe HTC Desire HD. 

- Tastatura QWERTY ii adauga telefonului inca 30-40g in plus fata de fratele sau mai batran, HTC Desire, insa isi merita fiecare eurocent cheltuit pentru achizitionarea acestuia. Posesorul beneficiaza astfel de un plus de rapiditate in redactarea mesajelor, fie ca este vorba despre SMS-uri sau comentarii pe site-uri, forumuri si bloguri, insa si de faptul ca poate folosi telefonul in conditii in care tastatura virtuala nu este tocmai cea mai potrivita (frig, de exemplu).

- Cea mai mare problema pentru un posesor de HTC Desire este memoria interna, cei 512 MB ocupati fiind cu sistemul de operare si aplicatiile by default, sunt neincapatori pentru cei care folosesc destul de intens retelele sociale si isi sinctonizeaza si contactele cu diferitele conturi pe care le au pe internet (Gmail, Facebook, Twitter).

Cum vorbim despre aplicatii care nu pot fi mutate pe cardul de memorie (atat Desire cat si Desire Z avand slot de memorie de tip Micro SD ce sustine carduri de memorie de pana la 32GB), cu siguranta este important de stiut ca HTC Desire vine din start cu 1.5GB memorie interna. 

Cantec de Craciun (Natalia / ex Hot Diamonds) - Clip filmat cu HTC Desire Z