HTC lanseaza Droid Incredible 4G LTE, un smartphone Android compatibil 4G/LTE. Noul model are un display Super LCD qHD de 4 inch cu o rezolutie de 540 x 960 pixeli. Gadgetul are o baterie Li-Ion cu o capacitate de 1700 mAh.

Smartphone-ul are o camera cu rezolutia de 8 MP, autofocalizare, blit LED, senzor BSI, diafragma f/2.2 si distanta focala de 28 mm. Cu ajutorul functiei HTC Video Pic, telefonul poate realiza inregistrari video si fotografii in acelasi timp. Smartphone-ul are si o camera frontala pentru apeluri video.

     

HTC Droid Incredible 4G LTE este echipat cu un procesor dual-core cu frecventa de 1,2 GHz, chipset Qualcomm Snapdragon S4, memorie RAM de 1 GB si un spatiu de stocare de 8 GB, ce poate fi extins cu un card de pana la 32 GB, prin slotul microSD. Terminalul are conectivitate 4G/LTE, Wi-Fi, NFC, iar conexiunea Internet poate fi partajata pe un numar de pana la 10 dispozitive compatibile Wi-Fi.

Smartphone-ul are instalata cea mai recenta versiunea a sistemului de operare dezvoltat de Google, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, interfata HTC Sense 4.0 si tehnologia Beats Audio. Noul model va fi disponibil pentru inceput in Statele Unite in reteaua Verizon.

     

Sursa: Verizon