HTC lanseaza astazi primul smartphone HTC din editia de colectie UEFA Champions League, pentru a sarbatori finala din 2015 de la Berlin a UEFA Champions League. Cu o nota creativa adusa designului iconic al varfului de gama HTC, noul smartphone UEFA Champions League ofera fanilor modelul premiat HTC One (M8) gravat cu emblema UEFA Champions League Trophy.

Slefuit dintr-o singura bucata de aluminiu, smartphone-ul din editia de colectie UEFA Champions League reflecta atentia extraordinara la detalii, atat din perspectiva designului, cat si a constructiei, fiind astfel atractiv pentru microbistii pasionati de performanta pe teren, dar si de cea a propriului smartphone.

Cu un ecran de 5 inch de inalta rezolutie si o constructie metalica sofisticata, din aluminiu capabil sa reziste in conditiile celui mai tensionat meci sau ale sarbatoririi explozive a unui gol, acest “omagiu” adus UEFA Champions League este o piesa de colectie pe care trebuie sa o aiba orice microbist.

Smartphone-ul HTC UEFA Champions League Trophy dispune de performante ridicate si totodata de un design perfect pentru fotbal. Cu functionalitati precum Motion Launch™, care permite modelului HTC One (M8) sa detecteze pozitia si miscarea, HTC BoomSound™ care produce un sunet bogat, de neegalat, precum si capacitati incredibile de fotografie, acest smartphone va intensifica modul in care fanii traiesc experienta sportului pe care il iubesc, devenind un companion de nelipsit in acest sezon al UEFA Champions League.

In plus, cu noua Duo Camera a HTC, dotata cu senzorul HTC UltraPixel™ ce permite captarea de imagini excelente in orice conditii de luminozitate, microbistii nu vor mai rata niciodata vreun moment cheie de pe teren.

Designul smartphone-ului HTC UEFA Champions League Trophy este egalat doar de capacitatile irezistibile ale HTC Football Feed, o aplicatie Android unica ce ofera o combinatie de stiri, statistici ale UEFA permanent actualizate, opinii ale expertilor in domeniu si experiente exclusive de la fiecare meci din UEFA Champions League si UEFA Europa League.