HTC One 2014 se va lansa pe 25 martie, in cadrul a doua evenimente care vor avea loc unul la Londra si un altul la New York. Aici se incheie informatiile oficiale si tot aici incep si speculatiile. 

Unii dintre campionii la poze si informatii aparute pe surse, cei de la @evleaks, au spus ca noul telefon, caruia i se spunea pana acum HTC M8, va fi numit de fapt The All New One. El va veni pe argintiu, negru si auriu. Aceeasi sursa a publicat la scurt timp si o presupusa fotografie oficiala a acestui gadget.

Urmasul lui HTC One s-ar parea ca va aveni cu un ecran de 5 inch la 1080p, la care se va potrivi foarte bine un cip Snapdragon 800. Camera va folosi o tehnologie UltraPixel imbunatatita. Practic, pe partea din spate a aparatului ar urma sa fie doua camere si un LED in doua nuante, pentru culori cat mai aproape de realitate, scrie gsmarena.

HTC The All New One, caruia e posibil sa i se spuna pe scurt HTC One 2014, vine cu cateva plusuri fata de modelul anterior. Evident si rama din jurul ecranului va fi mai mica.