Marti seara am facut cunostinta cu HTC One (M8), cel mai nou varf de gama al companiei. Are numeroase imbunatatiri pe partea de foto, inclusiv o camera frontala de 5 MP perfecta pentru selfie-uri, o baterie mai sanatoasa si un design imbunatatit. Este un concurent de seama pentru Galaxy S5 ori Sony Xperia Z2.

Insa in cazul unui telefon, specificatiile te intereseaza pana in momentul in care natura isi face de cap iar gadgetul tau preferat ajunge in apa sau cade pe jos. 

Spre deosebire de Samsung Galaxy S5, la noul HTC One (M8) nu se spune nimic referitor la rezistenta la apa, asa ca un utilizator curios a vrut sa il testeze. Iar telefonul s-a descurcat bine, chiar daca a stat o ora si jumatate cufundat in chiuveta.

Totusi, nu va recomandam sa faceti astfel de teste acasa, pentru ca nu va garantam ca telefonul va functiona dupa acest experiment!

Si nu e singurul test extrem la care a fost supus noul HTC One (M8). Altii au vrut sa vada cum se descurca noua carcasa, 90% din aluminiu, la contactul cu podeaua. A fost lasat sa cada pe toate partile, iar rezultatul a fost cat de cat multumitor:

Telefonul a fost testat si cu un cutit, cu chei si cu un ciocan, scrie gsmarena. Iata cum a rezistat: