Pe 1 martie urmeaza sa fie lansat noul telefon de varf al celor de la HTC iar cei de la GSM Arena prezinta astazi lista completa de specificatii pentru telefonul companiei din Taiwan.

Telefonul are un display de 5 inch IPS si rezolutie 1080p. Pe partea din spate gasim o camera de 20.7MP cu dual LED flash. Nu exista inca nicio informatie daca telefonul va putea filma clipuri 4K, dar sansele sunt mari.

Pe partea din fata va fi o camera de 4MP UltraPixel, probabil aceeasi ca la One (M8). In ciuda altor zvonuri, ultimele informatii nu sugereaza o camera duala 20.7MP in spate.

HTC One (M9) Hima va veni cu un procesor pe 64 biti Snapdragon 810 cu 2.0GHz quad-core Cortex-57 si quad-core Cortex-A53. Va avea 3GB de RAM, iar pe partea de grafica va avea un GPU Adreno 430. HTC va oferi One (M9) in versiuni de 32GB si 64GB si va veni cu Android 5.0.2 Lollipop si Sense 7.0.

O poza despre care se spune ca ar fi oficiala a aparut pe net (cea de mai sus) cu One (M9) langa One (M9) Plus si arata designul placut al speaker-ului BoomSound. Suportul LTE 6 va oferi utilizatorilor viteze de pana la 300Mbps pentru download si 50Mbps pentru upload. Va avea si suport pentru card microSD.

Bateria de la HTC On (M9) Hima va fi de 2.840 mAh, cu 240mAh mai mare decat a predecesorului, care a inregistrat un scor de 77 de ore la testul de anduranta.

Evenimentul de pe 1 martie se numeste "Utopia in progress" si va dezvalui noile functii la care a lucrat compania si care spera sa faca diferenta fata de rivali.