HTC a supraviețuit datorită dispozitivelor VR pe care le produce, iar anul acesta compania anunță revenirea și pe piața producătorilor de smartphone.

Pe 16 iunie, HTC va lansa un nou smartphone - Desire 20 Pro. Informații neoficiale despre acest model au apărut în presa de specialitate de mai mult timp.

Noul telefon va avea specificații care îl clasează la nivelul unui mid-range: procesor Snapdragon 665, 6GB de RAM și ecran cu rezoluție 2340×1080 pixeli, perforat pentru camera foto.

Sistemul de operare va fi Android 10. Modelul va avea pe spate un modul cu patru senzori foto și un senzor de amprentă, scriu cei de la Phone Arena.

Deocamdată nu știm cât va costa Desire 20 Pro, dar știm că pe nișa de mid-range Samsung este lider de mult timp, cu seria de telefoane Galaxy A.

Totuși, dacă HTC va lansa noul său model la un preț foarte competitiv, este posibil să se remarce din nou și pe piața telefoanelor mobile.

În plus, potrivit zvonurilor, este posibil ca tot în acest an compania să lanseze și un model mai performant, cu tehnologie 5G.
 


Pe ProTvPlus.ro găsiți emisiunile voastre preferate: