HTC urmează să lanseze în decembrie două noi modele de smartphone. Pentru anul viitor însă, are în plan mai multe inovații, pentru a rămâne în joc, alături de marii săi competitori. Astfel, în 2019 vom vedea noi telefoane HTC cu Inteligență Artificială, cu tehnologie 5G și blockchain.

Deocamdată însă compania pune accent pe lansarea celor două modele care vor fi prezentate în decembrie 2018. Acestea sunt HTC U12 Life și Exodus 1.

HTC U12 Life va avea ecran de 6 inci, carcasă din plastic, procesor octa-core Snapdragon 636, 4GB de RAM și 64GB spațiu de stocare. Camera de pe spate va fi duală, de 12MP+2MP, iar cea de selfie de 12MP. Telefonul va avea și o baterie bună, de 3600 mAh, scrie GSM Arena.

Exodus 1 este un smartphone cu blockchain, conceput pentru cei pasionați de acest domeniu, pentru că se poate cumpăra numai cu criptomonede. Prețul este și foarte mare - în jur de 960 de dolari.

HTC vrea să-și dezvolte în continuare și platforma de Realitate Virtuală și Realitate Augmentată, astfel încât telefoanele mobile și ochelarii speciali să fie perfect compatibili, pentru o experiență deosebită.