Cei de la HTC risca in aceasta perioada - telefonul flagship al companiei, One M9, abia a devenit disponibil pe anumite piete, printre care si Romania, fiind insa si altele, precum cea din Statele Unite, unde telefonul inca nu este disponibil.

Cu toate astea, HTC se pregateste sa lanseze un nou telefon - la evenimentul "More than One", programat pentru miercuri, 8 aprilie, HTC va lansa One M9 Plus sau One M9+. Pe internet au aparut imagini cu noul telefon, care seama cu One M9, avand insa un display mai mare.

Deocamdata exista doar zvonuri in ceea ce priveste acest telefon, dar M9 Plus ar urma sa fie superior 'fratelui' sau mai mic. Ar urma sa vina cu ecran QHD si cu setup Duo pentru camera.

O alta informatie spuneca One M9 Plus va avea un scaner de amprenta, insa pozitionarea acestuia va fi diferita fata de M9 - nu va fi in partea din spate, ci in partea de jos, similar cu Samsung.

Ramane de vazut ce va alege HTC, parand ciudata lansarea unui telefon superior flagshipului companiei pe care l-ar putea eclipsa. Exista insa si sanse ca HTC sa anunte un telefon mid range, caz in care acel Plus din denumire sa induca in eroare.