Huawei anunță disponibilitatea în România a modelului Huawei Mate 20 lite, dotat cu patru camere foto cu inteligență artificială, capabile să redea fotografii excepționale, dar și cu cea mai nouă interfață EMUI 8.2. 

Destinat în special tinerilor antreprenori și celor aflați la începutul carierei, Huawei Mate 20 lite oferă o gamă largă de caracteristici remarcabile, menite să satisfacă nevoile utilizatorilor atât în zona profesională, cât și în cea personală.

Ecranul cu diagonala de 6,3 inchi și designul suplu fac din Huawei Mate 20 lite dispozitivul perfect pentru cei care caută experiențe deosebite de vizionare a videoclipurilor sau în timpul sesiunilor de joc.

Mate 20 Lite vine cu patru camere foto dotate cu inteligență artificială, două camere principale și două frontale.

Pentru a îmbunătăți semnificativ experiența utilizatorilor în materie de fotografii realizate cu smartphone-ul, cele două camere frontale au fost prevăzute cu senzori de 24 megapixeli, respectiv 2 megapixeli, care pot reda un efect de tip „portret” (bokeh), comparabil cu cel realizat de fotografii profesioniști.

HUAWEI Mate 20 lite utilizează inteligența artificială pentru a permite camerelor sale frontale să recunoască peste 200 de scenarii în opt categorii: „Blue Sky”, „Beach”, Plant”, „Night”, „Stage”, „Flower”, „Indoors” și „Snow”, toate optimizate printr-un set unic de configurări.

Camerele principale ale HUAWEI Mate 20 lite au 20 de megapixeli, respectiv 2 megapixeli și pot recunoaște peste 500 de scenarii din 22 de categorii, printre care „Portrait, „Blue Sky”, „Snow”, „Ancient Building”, „Fireworks”, „Plant”, „Cat”, „Dog”, „Text”, „Food”, „Car” și „Night”, acest lucru fiind posibil datorită sistemului dotat cu inteligență artificială, care a studiat în prealabil peste 100 de milioane de imagini.

Mai exact, smartphone-ul identifică automat scena pe care urmează să o imortalizeze și își ajustează automat opțiunile de fotografiere pentru a reda o imagine excelentă, astfel încât utilizatorii să se concentreze mai puțin pe configurarea camerei și mai mult pe găsirea unor momente deosebite.

De asemenea, telefonul are integrat cel mai nou sistem 3D Qmoji, precum și cinci tipuri de efecte de iluminat profesionale, printre care „soft lighting” (Rembrandt light), „butterfly lighting” și „stage lighting”.

Mate 20 lite dispune de tehnologia oferită de chipsetul Kirin 710 și de cea mai nouă interfață EMUI 8.2.

Produsul este disponibil în oferta partenerilor autorizați Huawei, în trei variante de culoare: Negru, Auriu Platinat și Albastru Safir.

Mai multe detalii despre specificațiile noului Mate 20 lite poți citi AICI!

În oferta eMAG, telefonul poate fi precomandat la prețul de 1.699 lei, iar la Cel.ro costă 1.729 lei.

La Vodafone, telefonul este disponibil la prețul de 80 euro, pentru un abonament Super RED 25 pe 2 ani sau la prețul de 369 euro fără abonament.