Jurnaliștii de la MacRumors au realizat un clip în care apar prototipuri dummy ale celor trei modele de iPhone care vor fi lansate anul acesta.

Seria va include un telefon cu ecran OLED de 5,8 inci, unul cu ecran OLED de 6,5 inci și unul mai ieftin, cu ecran LCD de 6,1 inci.

După cum putem vedea în imagini, la nivel de design va fi o singură schimbare față de telefoanele din 2018, respectiv la nivelul camerei foto.

Apple va introduce anul acesta un modul pătrat în locul celui vertical, care va găzdui doi sau trei senzori foto, în funcție de model.

Versiunile care vor avea cameră triplă sunt cele cu ecran de 5,8 inci și 6,5 inci. Senzorii foto vor fi probabil de 12MP wide-angle, 12MP telephoto și 12MP super-wide.

Vom vedea îmbunătățiri la nivel de zoom și claritate a imaginii. Posibil ca din acest an Apple să introducă și modul de fotografiere Night Sight, care s-a bucurat de mare succes pe telefoanele Google.

Modelul mai ieftin, urmașul lui iPhone XR, va avea cameră duală, cu un senzor wide-angle și unul telephoto.

Machetele de iPhone care apar în aceste imagini sunt concepute ținând cont de zvonurile apărute până acum. Prin urmare, este posibil ca versiunea finală să fie puțin diferită, mai elegantă și cu mai multe schimbări față de seria iPhone 2018.

Experții cred că modelele din acest an nu vor mai avea 3D Touch, funcție care a fost eliminată deja de pe modelul iPhone XR de anul trecut.

Ca specificații interne, schimbarea esențială va fi la nivel de procesor: va fi introdus noul A13, care este mai rapid ca versiunea actuală. De asemenea, este posibil ca modelele din acest an să aibă baterii mai mari.

Noua seria, care va include modelele iPhone 11, iPhone 11 Max și iPhone 11R, va fi prezentată oficial pe 10 septembrie.

Foto: MacRumors

Share articol: