Analistul Steve Hemmerstoffer a publicat randări cu noile modele Huawei Mate 40 și Mate 40 Pro, care ar urma să fie lansate în luna octombrie sau noiembrie.

Primul aspect care iese în evidență la noile telefoane îl reprezintă modulul foto, care va fi de-a dreptul uriaș. Modulul circular a fost introdus anul trecut, pe seria Mate 30, iar anul acesta vom vedea o versiune mult mai mare.

Noua serie va avea trei senzori mari, dar și un al patrulea senzor, despre care nu avem încă detalii. Ar putea fi un senzor 3D Time-of-Flight sau un sistem laser autofocus, scriu cei de la Phone Arena.

La modelul premium, Mate 40 Pro, acest misterios senzor este înlocuit însă cu unul periscopic, cu adevărat impresionant. Nu știm încă dacă acesta va oferi zoom optic de 5x, de 10x sau va fi chiar mai performant. Alături de modulul foto putem vedea și două LED-uri pentru flash dual-tone.

Ecranul va fi curbat și va avea senzor de amprentă integrat. Modelul Mate 40 va avea ecran de 6,4 inci, iar versiunea Mate 40 Pro va veni cu un display de 6,7 inci. Ambele telefoane vor avea ecranul prevăzut cu mici orificii pentru cele două camere frontale.

Procesorul care va fi introdus pe noua serie va fi Kirin 1020, fabricat prin noua tehnologie de 5 nm. Deocamdată nu există informații privind prețul pentru cele două telefoane, dar și aceste detalii vor apărea, cu siguranță, în curând.

Sursa foto: OnLeaks/Phone Arena


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus: