Aceste poze prezintă noile modele Galaxy S10 și S10+. De data aceasta nu mai vorbim însă de randări, ci se fotografii reale, cu prototipuri, așa cum vor fi ele lansate în curând.

O altă veste bună este că putem vedea telefoanele din toate unghiurile, în cele mai mici detalii. Iar imaginile confirmă zvonurile lansate până acum despre specificațiile noilor modele.

Astfel, putem vedea la ambele modele ecran Infinity-O, cu un mic orificiu pentru camera frontală, care este simplă la S10 și duală la S10+.

Spre deosebire de modelul Galaxy A8s, care este primul telefon lansat cu acest tip nou de display, S10 și S10+ nu vor avea orificiul pentru camera foto în colțul stânga sus, ci în colțul din dreapta sus.

Pe spate, observăm la ambele modele o cameră foto triplă, cu senzorii dispuși într-un modul orizontal, pe mijloc.
Modelul S10 Lite, care nu apare în aceste imagini, va avea probabil cameră duală.

Cei de la Phone Arena atrag atenția asupra unei mici margini în partea de jos a telefonului, care este ceva mai mare decât se așteptau experții, având în vedere noul tip de ecran folosit.

Alte detalii pe care le putem observa în aceste imagini sunt mufă jack pentru căști și porturile USC Type-C. O altă specificație interesantă pe care o vor avea noile telefoanele este încărcarea wireless inversă Powershare.

La fel ca funcția întâlnită pe Huawei Mate 20 Pro, noile telefoane Samsung vor putea fi folosite pentru a încărca wireless alte dispozitive.

Foto: AllAboutSamsung


Vezi cele mai importante știri ale zilei, pe ProTV Plus: