Allview este deja un brand obisnuit cu Mobile World Congress, fiind prezent pentru a 5-a oara la Barcelona. Anul trecut, Allview si-a prezentat varful de gama la Barcelona cu X1 Extreme.

Compania din Brasov ne-a informat ca urmeaza sa lanseze 2 noi produse in viitorul apropiat, fara a dezvalui data sau mai multe informatii - doar cateva imagini de tip teaser.

Prima sugereaza un telefon cu cititor de amprenta si numele "Sign" - o a doua poza despre acest telefon (cea de sus) arata un telefon cu un display mare, posibil de 5.5 inch.

In ceea ce priveste cel de-al doilea telefon, acesta pare sa fie X3 Soul, succesorul telefonul anuntat in mai 2014. Acesta ar veni cu un procesor pe 64 de biti, iar o alta imagine pare sa prezinte 4 teme reprezentand anotimpurile, ceea ce ar insemna ca va veni cu carcase colorate, in functie de perioada anului.

In plus, pare sa vina cu ecran cu display mare (peste 5 inch cat avea X2) si cu Android Lollipop, imaginea aducand aminte de Material Desgin din OS-ul celor de la Google.