Apple va lansa un iPad cu diagonala de 12 inch, dar si un iPhone 6 cu ecran mare, potrivit unor furnizori din Asia. Apple ar fi comandat deja milioane de bucati la Foxconn si Pegatron, companii cu care lucreaza, scrie cnet.

Aceleasi surse sustin ca "sunt aproape sigure" ca viitoarea generatie de iPhone-uri va cuprinde un model de 4,7 inch si un altul de 5,5 inch. De asemenea, in discutii ar fi si un telefon cu diagonala de 4".

iPhone 6 va fi foarte subtire. Smartphone-ul va avea doar 5,8 mm grosime, fata de 7,6 inch cat are iPhone 5S. Munca la carcasa va incepe la sfarsitul acestei lui, sau la inceputul lui mai.

Un important analist de la KGI Securities, Ming Chi-Kuo, a declarat si el ca un iPhone de 5,5 inch ar putea fi noul star al companiei Apple. Ecranul va fi cu safir pentru modelele mai scumpe. De asemena, bateria ca tine cu 50% pana la 70% mai mult decat cea de la iPhone 5S.

Ecranul viitoarelor smartphone-uri va avea rezolutia 1920x1080p si va oferi cea mai mare densitate de pixel dintre toate produsele Apple lansate pana acum. 

Nou va fi si procesorul din spatele produselor, scrie cnet.