Multa lume a privit cu dezamagire lansarea noului iPhone 4S, asteptand un model complet nou, pe iPhone 5. Dar vanzarile inregistrate de smartphone-ul lansat saptamana trecuta contrazic total aceasta parere si se pare ca cei de la Apple si-au facut bine calculele. Daca este sau nu iPhone 4S cel mai bun telefon al momentului, poti afla dintr-o analiza yoda.ro

In primele 24 de ore de la lansare, iPhone 4S a fost precomandat de un milion de persoane, in timp ce iPhone 4 a fost dorit de 600.000 de persoane. Deocamdata, aparatul nu poate fi cumparat din magazine.

iPhone 4S este, practic, un iPhone 4 cu o camera mai buna si cu o secretara personala, Siri, care raspunde la comenzile vocale.

Presa de peste Ocean scrie ca succesul iPhone 4S se datoreaza, in parte, si anuntului disparitiei lui Steve Jobs. Fondatorul Apple a fost, de-a lungul vietii, foarte indragit de fanii companiei sale. Ieri, autoritatile californiene au confirmat ca Steve Jobs a murit miercuri, in casa sa din Palo Alto, din cauza unei tumori canceroase la pancreas. La sediul firmei Apple din Cupertino va avea loc, pe 19 octombrie, un eveniment pentru angajati care se doreste a fi o celebrare extraordinara a vietii lui Steve Jobs, dupa cum a spus Tim Cook, directorul executiv al Apple.

Surse: engadget.com, Mediafax