Microsoft ar putea lansa un smartphone performant in scurt timp, scrie BoyGeniusReport. "Compania planuieste sa lanseze propriul smartphone cu Windows Phone 8 in urmatoarele luni", noteaza site-ul.

Zvonuri care sa spuna ca Microsoft va scoate pe piata un telefon performant au mai circulat si in trecut, insa compania nu a oferit detalii, preferand sa se rezume la a preciza ca lucreaza la tableta Microsoft Surface si la Windows Phone, sistem de operare cu care sunt echipate noile smartphone-uri de la Nokia.

Cei de la TheNextWeb sustin ca e putin probabil sa vedem un telefon Microsoft pana la sfarsitul acestui an, insa pentru 2013, orice este posibil.

Pe de alta parte, cei de la WPCentral, care initial n-au crezut povestea cu telefonul aparuta in China Times, par sa isi fi schimbat parerea. Acum spun ca informatiile care le-au parvenit "demonstreaza ca cei de la Microsoft au in lucru propriul hardware care sa functioneze cu Windows Phone; de fapt, am auzit ca el exista deja si ca este in teste".

Daca Microsoft va face un telefon, acesta va fi obligatoriu unul de top, care sa poata concura de la egal la egal cu produsele cele mai iubite de pe piata, care sunt momentan iPhone 5 si Galaxy S III.