Compania Apple va lansa noul iPhone 5S mai devreme decat era estimat. Potrivit unui document intern vazut la un operator de telefonie din Japonia, data oficiala a lansarii noului smartphone Apple este 20 iunie, gadgetul urmand sa fie disponibil in magazine incepand din iulie, scrie gmsarena.

Acelasi document mai arata ca telefonul va purta numele iPhone 5S si va folosi sistemul de operare iOS 7. De asemenea, camera foto a noului smartphone Apple va fi imbunatatita de la 8MP, cat are iPhone 5, la 13MP pentru noul model.

Zvonurile din acest moment sustin ca iPhone 5S va avea si o camera secundara de 2MP care va fi capabila sa filmeze videoclipuri Full HD. Se presupune ca cele doua camere vor putea fi folosite in paralel, cum se intampla pe mai multe modele de la LG si Samsung.

Deocamdata nu se stie cata credibilitate poate avea documentul japonez, asadar cel mai bine este sa luati aceste informatii drept zvonuri. Pana acum data vehiculata pentru lansarea lui iPhone 5S era 29 iunie, insa nici aceasta nu era oficiala.