Se clarifica lucrurile in privinta lui iPhone 6, telefon pe care il asteptam cu mare entuziasm si care se va lansa in septembrie, daca zvonurile se adeveresc.

Amazon Japonia a listat viitorul telefon, a aflat gsmarena. Ar fi vorba despre modelul cu ecran de 4,7 inch. Dimensiunile sale sunt de 13 x 6,5 x 0,7 mm. Gadgetul cantareste 113 grame. Site-ul spune ca telefonul va fi prezentat oficial in septembrie si ca va fi pe stoc incepand cu data de 30 septembrie.

Cei de la Amazon au si un pret pentru varianta cu 64 GB a lui iPhone 6. Pretul afisat de ei este de 1380 de dolari. Suma este destul de mare, comparativ cu cele pe care le-am vazut la telefoanele precedente de la Apple, intre care si iPhone 5s

Si chinezii sunt pusi pe cautat informatii despre viitorul smartphone de la Apple. S-ar parea ca acesta va avea un cip pe 64 de biti Apple A8, cu o arhitectura pe 20nm. Noul cip de la iPhone 6 ar avea tot procesor dual-core, insa va veni cu o frecventa peste 2 GHz. iPhone 5s are un procesor la 1,3GHz.