Cele mai noi zvonuri din China spun ca viitorul iPhone 6 va avea numai 1GB de RAM, la fel ca modele precedente, iPhone 5s si iPhone 5. Informatia apare intr-un document care detaliaza cipul RAM.

Dispozitivele cu iOS s-au descurcat bine pana acum la capitolul mulstitasking, totusi, daca Apple pastreaza doar 1 GB de RAM, s-ar putea sa ramana in spatele smartphone-urilor Android de top, care se spune ca vor atinge 4 GB de RAM pana la sfarsitul anului, scrie gsmarena.

Este posibil ca iPhone 6 sa vina in doua variante, cu ecran de 4,7" si de 5,5", astfel ca sunt sanse ca doar modelul cu ecran mai mic sa primeasca 1 GB de RAM, iar celalalt mai mult.

Intre timp, au aparut si informatii noi privind bateriile. iPhone 6 cu ecrande 4,7" ar urma sa aiba o baterie de 1810 mAh. In prezent, iPHoen 5s se lauda cu 1560mAh, asadar diferenta nu ar fi prea mare.

Celalalt model, de 5,5", se spune ca va avea o baterie de 2950mAh.

Ambele dispozitive ar urma sa se lanseze pe data de 9 septembrie, asadar nu mai e mult pana cand vom afla cum arata viitorul sau viitoarele iPhone 6.

Imagini cu bateriile de la iPhone 6, in galeria foto de mai jos!