Acum ca iPhone 5S si iPhone 5C s-au lansat, e timpul sa ne gandim ce vrem de la iPhone 6, urmatorul telefon pe care il va lansa compania. Multe dintre lucrurile pe care ni le dorim de la iPhone 6 sunt imprumutate de la telefoanele cu Android.

Intai de toate, iPhone 6 ar trebui sa aiba un ecran mai mare, care sa permita o mai buna navigare pe Internet. Acesta este una dintre marile dorinte ale fanilor iPhone, care au fost dezamagiti sa afle ca ecranul lui iPhone 5S ramane la diagonala de 4 inch.

De asemenea, ne dorim o baterie mai buna, care sa tina o zi intreaga. Daca o companie din domeniu va veni cu un telefon cu o baterie foarte sanatoasa, de 3-4 zile, va avea mult de castigat.

Slotul pentru card microSD ar fi un nou plus. Din pacate, este foarte putin probabil sa vedem asa ceva la viitorul iPhone, in conditiile in care anul viitor cloudul va fi si mai dezvoltat.

Cei de la cnet au realizat o imagine in care au adunat principalele lucruri pe care lumea le asteapta de la viitorul iPhone 6: