iPhone 6, sau cum se va numi viitorul telefon pe care il va lansa Apple, va avea ecran de 4,8 inch, potrivit analistului Timothy Arcuri de la Cowen and Company, scrie appleinsider. Cifra e in concordanta cu fotografia presupusei carcase de iPhone 6 aparuta in presa chineza.

Analistul, foarte apreciat in Wall Street, spune ca isi bazeaza informatia pe furnizorii Apple. Informatia aceasta nu surprinde pe nimeni, deoarece in ultima perioada s-a tot vorbit despre faptul ca iPhone 6 va avea un display cu o diagonala mai generoasa comparativ cu iPhone 5s.

Pe langa un ecran mai mare, noul iPhone 6 va avea si Wi-Fi 802.11ac precum si o multime de inovatii serioase de software datorita noii versiuni de iOS care se va lansa atunci.

Analistul nu spune nimic despre un asa-zis telefon Apple cu diagonala de 5,7 inch. El nu a spus nimic nici despre numele telefonul, care ar putea fi botezat iPhone Air, fiind extrem de subtire.

Acelasi analist spune ca lansarea viitorului iPhone 6 va avea loc in septembrie si nu in vara cum spuneau zvonurile de pana acum.