iPhone 6 va avea, s-ar parea, ecran de safir, o solutie foarte durabila. Asta reiese din urmatorul clip video, in care rezistenta ecranului este testata fara mila:

Displayul noului iPhone 6 este supus agresiunii unui cutit si unor chei, dar rezista eroic. Flexibilitatea ecranului este testata la randul sau.

Una dintre marile probleme ale utilizatorilor de iPhone era ecranul. Multi au avut probleme cu spargerea lui, astfel ca daca reuseste sa rezolve aceasta problema, Apple marcheaza un punct important. 

Tot acum a aparut, pe surse, si informatia potrivit careia iPhone 6, si vorbim aici de ambele modele, va avea baterii mai bune. Presa chineza anunta ca versiunea cu ecran de 4,7" a lui iPhone 6 va avea o baterie de 1800 sau 1900mAh, in timp ce iPhone 6 de 5,5" va primi o baterie de 2500mAh, scrie gsmarena. E important, totusi, sa vedem cum se va traduce aceasca capacitate in ore de autonomie.

Este o imbunatatire majora daca ne gandim ca iPhone 5s are o baterie de 1560mAh, in timp ce iPhone 5c a primit una de 1510mAh. 

Alte telefoane de pe piata, cu ecrane de dimensiuni asemanatoare cu viitoarele iPhone-uri, au primit baterii mai puternice. Iar LG G2 Mini, de 4,7", are 2440mAh, Moto X vine cu 2200mAh la acelasi ecran. LG G3, cu ecran de 5,5", a primit o baterie de 3000 mAh, in timp ce Samsung Galaxy Note 3 are una de 3200mAh.