Sprint, un operator de telefonie mobila din SUA, le ofera clientilor sai posibilitatea de a cumpara un iPhone 6 la pretul de 5 dolari pe luna, adica echivalentul a 17,50 RON. Modelul iPhone 6 Plus se vinde cu 10 dolari pe luna. Cei care isi doresc noile smartphone-uri Apple trebuie sa semneze, insa, un contract de prelungire a abonamentului pe doi ani.

Compania Sprint este destul de agresiva in ultima perioada, oferindu-le clientilor preturi mai mici decat cele ale concurentei, sau macar pachete care ofera mai mult trafic de date la aceiasi bani, scrie cnet.com.

Contractul acesta mai prevede ceva: dupa perioada de 2 ani, clientul trebuie sa inapoieze telefonul. Nu este ceva ce i-ar putea deranja pe utilizatori, in conditiile in care dupa aceasta perioada vor vrea oricum sa faca un upgrade si sa tina in buzunare un model mai performant. Daca isi doresc sa pastreze telefonul, pot alege sa plateasca o suma de bani in schimbul lui.

Promotia a inceput pe 13 octombrie si va tine pana pe 15 ianuarie.

Sprint pare agresiva la capitolul tarife, insa cand vine vorba de acoperire este in urma concurentilor sai mari. A reusit, insa, in ultima perioada sa aduca tehnologia 4G LTE in unele dintre marile orase americane.