Urmatoarele telefoanel pe care le va lansa Apple la toamna vor purta numele iPhone 7, iar daca totul decurge conform graficului, ele vor veni cu schimbari de design, dar si cu feature-uri noi. 

Apple ar analiza in aceasta perioada 5 prototipuri de iPhone 7, pe care testeaza diferite functii. Compania ar vrea sa faca artificii cu portul USB-Type C,cu incarcarea wireless, cu senzorul de amprenta, cu multi-Force Touch, dar si cu cu un set de camere duale pentru partea din spate a telefonului.

Schimbari ar putea aparea si la ecran, insa s-ar parea ca experimentul pe care il face acum Apple cu tehnologiile acestea se va concretiza pentru utilizatorul de rand prin 2019, cel mai devreme.

Despre iPhone 7 mai circula si alte zvonuri. E posibil ca telefonul sa fie rezistent la apa, sa nu mai aiba mufa jack pentru casti pentru a deveni mai subtire, sa vina cu un ecran de 4.7 inch si cu 2 GB de RAM. iPhone 7 Plus ar urma sa primeasca display de 5.5 inch si 3GB de RAM. Ambele modele vor avea cip Apple A10, scrie phonearena.

Cu toate ca fanii si-ar dori mult asta, sunt putine sanse ca iPhone 7 sa aiba ecran pe toata suprafata, asa cum arata telefonul din fotografia concept de mai sus.