Conform unor surse anonime, Apple va mentine sub 1000 de dolari pretul pentru un iPhone, la data lansarii.

Astfel, preturile vor porni de la 999 dolari. Potrivit acestor informatii, noul iPhone va avea ecran OLED cu margini foarte subtiri, sistem de recunoastere faciala si incarcare wireless, scrie New York Times.

Desigur, cei 999 dolari sunt pretul de pornire, pentru modelul de baza, care va avea numai 64 GB memorie interna, scriu cei de la 9to5Mac.

Astfel, versiunile cu 256 GB sau 512 GB vor costa mai mult. De obicei, pentru fiecare upgrade utilizatorii trebuie sa achite in plus cate 100 de dolari.

Toate cele trei variante vor avea memorie RAM de 3GB si chipset Apple A11.

Cipurile de memorie interna vor fi produse de Sandisk si Toshiba (pentru versiunile de 64 GB si 256 GB) si de Samsung si Hynix (pentru versiune de 512 GB).

Conform noilor informatii, iPhone 8 va fi lansat pe 12 septembrie, in cadrul unui eveniment oficial, iar vanzarile vor incepe pe 22 septembrie.

In cadrul evenimentului de pe 12 septembre, Apple va prezenta de asemenea iPhone 7s si 7s Plus, un nou smartwatch si un nou Apple TV 4K.

Evenimentul va avea loc la noul sediu Apple, Steve Job Theater, numit si Spaceship Headquarters, datorita formei sale futuriste.

Pana atunci, continua sa apara fotografii neoficiale cu parti componente ale noului telefon, publicate de analistul Benjamin Geskin.

Unele dintre acestea arata ecranul OLED, de 5,8 inch, cu margini foarte subtiri.