Instagram, o aplicatie Apple, a devenit foarte populara printre utilizatorii de iPhone, datorita functiilor Camera+, Hipstamatic, Filter Mania de prelucrare intr-un stil specific urban a fotografiilor. Succesul este completat de platforma online a aplicatiei, prin care sute de mii de utilizatori posteaza fotografiile realizate in acest stil.

Danielle Anthony a descoperit de doua saptamanii aplicatia Instagram si deja are o serie de fotografii cu prietenii si familia. Pozele postate pe contul ei de pe site, sub pseudonimul "takinyerphoto", au fost accesate de peste 18.000 de vizitatori. Cu ajutorul camerei foto de pe iPhone si aplicatiei Instagram, Danielle si-a descoperit un hobby pe care nu l-a avut pana acum. Chiar si fotografiile intunecate sau nu foarte reusite, pot fi retusate cu ajutorul filtrelor Camera+ si Instagram.

Thomas Kakareko (thomas_k) din Berlin nu a avut nimic in comun cu fotografia inainte de a descarca aplicatia foto cu cateva luni in urma. A inceput prin a trimite fotografii prietenilor, apoi a devenit pasionat de stilul urban in realizarea pozelor. El a publicat de curand o serie de fotografii alb-negru ce pot fi usor confundate cu cadrele unui film de epoca. Fotografiile lui Thomas sunt urmarite de catre 18.000 de utilizatori Instagram.

Daca ai un iPhone si vrei sa descoperi pasiunea pentru fotografie, trebuie sa incerci Instagram pe care il poti descarca gratuit de pe App Store.

Download Instagram: http://itunes.apple.com/us/app/instagram/id389801252?mt=8

Sursa: mashable.com


Citeste si:

iPhone 5 iti poate salva viata! Te va avertiza inainte de un cutremur

iPhone 5 se pregateste de lansare. Vezi data exacta si de unde il poti cumpara deja!

iPhone 5 e deja pe piata, la un pret incredibil