Mai multi utilizatori care locuiesc in regiuni ale globului in care temperaturile sunt mai scazute s-au plans pe retelele sociale de faptul ca iPhone X nu mai functioneaza cand ies din casa.

Concret, ecranul nu mai raspunde la niciun fel de comenzi cand temperaturile sunt reduse. Defectiunea apare brusc atunci cand utilizatorii ies afara si se rezolva miraculos atunci cand acestia revin in casa.

Site-ul oficial Apple mentioneaza, in ceea ce priveste temperaturile, ca dispozitivele sale functioneaza in conditii optime atunci cand temperatura este cuprinsa intre 0 si 35 de grade.

Compania americana a emis un comunicat in care spune ca este la curent cu aceasta problema si ca rezolvarea va veni cu ocazia viitorului update al sistemului de operare.

Alte probleme anuntate de utilizatorii iPhone X

Nefunctionarea la temperaturi reduse nu este singura problema pe care cei care au achizitionat deja un iPhone X s-au lovit.

Un numar restrans de utilizatori s-au plans de faptul ca ecranul afiseaza permanent o dunga verde, ceea ce poate fi un defect de productie.

Aceasta nu este insa singura problema raportata la noile iPhone X. Mai multi utilizatori au facut reclamatie din cauza unui defect la ecranului: o linie verde verticala apare de sus pana jos, pe marginea ecranului.

AICI puteti vedea fotografii publicate de utilizatori, in care se vede foarte clar linia verde.

De asemenea, alti utilizatori s-au plans ca din difuzoarele telefonului se aud pocnituri in timpul convorbirilor sau cand asculta muzica.

Sursa: News.ro, Phone Arena