HTC a ales pana la urma sa nu transmita prin live stream prezentarea noului HTC 10, postand insa o serie de clipuri pe YouTube care arata tot ce poate noul telefon.

Precomenzile de pe site-ul oficial incep de astazi - pretul este de 699 de dolari.

 

Telefonul are un design inspirat de la A9, cel care la randul sau era bazat pe One.

Telefonul vine, asa cum era de asteptat, cu tehnologia Boom Sound

Camera readuce in prim-plan tehnlogia UltraPixel - un senzor de 12MP cu pixel de dimensiuni mari (1.55µm), o apertura luminoasa, f/1.8, si stabilizator optic. Poate face poze 12-bit Raw, poate filma 4K si sa inregistreze Hi-Res Audio.

Pentru prima data, si camera frontala vine cu stabilizator optic. Are un senzor de 5MP (1.34µm) si apertura tot f/1.8.

Bateria vine cu incarcare rapida - pana la 50% in doar 30 de minute spun cei de la HTC. Acumulatorul de 3.000 mAh este suficient de mare pentru a oferi 2 zile intre incarcari. "Acest lucru se datoreaza noului sistem PowerBotics – care imbunatateste eficienta hardware-ului si software-ului si ofera o durata de viata a acumulatorului cu 30 % mai lunga". 

"Noul aspect HTC Freestyle elimina grila de pe ecran si iti permite sa fii creativ. Gliseaza oriunde pictograme, etichete si widgeturi. Acestea pot fi dispuse in straturi, suprapuse, grupate si in multe alte feluri. Poti chiar sa asociezi etichetele cu aplicatii si sa elimini in intregime pictogramele de pe ecran. Acest spatiu iti apartine, foloseste-l asa cum doresti" spun cei de la HTC.

Cei de la HTC prezinta o serie de clipuri prin care arata ce poate sa faca HTC 10

A inceput lansarea noului flagship al celor de la HTC!

 


Pe net a aparut o noua poza despre care se spune ca ar fi HTC 10

HTC investeste enorm in urmatorul flagship. Aproape in fiecare zi compania din Taiwan prezinta un nou punct de atractie pentru HTC 10.

De data aceasta, camera este scoasa in evidenta. Conform celor de la HTC, HTC 10 va fi "cel mai bun smartphone din lume pentru foto si video", o declaratie indrazneata avand in vedere telefoanele lansate recent precum S7, G5 sau P9.

Teaserul postat pe Twitter este plin de imagini sample insa nu sunt reprezentative avand in vedere comprimarea clipului de catre reteaua de socializare.

HTC 10 va fi prezentat pe 12 aprilie, urmand sa aiba un display de 5.2 inch QHD, chipset Snapdragon 820, 4GB de RAM si 32GB spatiu de stocare, camere de 12MP si 5MP si va veni cu Android 6.0 Marshmallow.