Noua serie, care va cuprinde trei modele de iPhone, va fi prezentată oficial în luna septembrie.

Update 25 iunie

Fotografii cu husele de protecție concepute de Olixar pentru iPhone 11 oferă detalii importante despre aspectul noilor modele.

Astfel, putem observa că modelul mai mare, iPhone 11 Max, va avea port Lightning și se confirmă de asemenea modulul pătrat pentru camerele foto de pe spate.

Prin urmare, producătorul american nu renunță la acest tip de cablu, deși zvonurile anunțau o posibilă schimbare, în favoarea unuia Type-C.

Experții cred însă că în acest an Apple va include în cutia de iPhone și un adaptor Type-C-Lightning, pentru ca utilizatorii să poată conecta telefonul la Mac, pentru că noile laptopuri și computere nu vor mai avea port Lightning.

De asemenea, Apple va oferi gratuit și un încărcător rapid de 18W, în locul celui de 5W care este asigurat acum.

În cazul iPhone 11 Max, bateria va fi de 3491-3659 mAh, pentru iPhone 11 vom vedea o baterie de 3189-3322 mAh, iar iPhone 11R va avea în jur de 3089 mAh, scrie Phone Arena.
 


20 iunie

Experții vorbesc deja despre schimbările pe care le va introduce Apple anul acesta, prin lansarea iPhone 11. Desigur, vor fi și elemente comune cu anul trecut. Iată ce știm până acum.

Seria iPhone 11 va include trei modele de iPhone: unul standard, un model Plus (sau Max) și un model R (mai ieftin).

Nu știm exact cum vor fi denumite telefoanele, dar cea mai simplă variantă este să discutăm despre ele folosind variantele iPhone 11, 11 Plus și 11R.

Experții cred că anul acesta evenimentul de lansare va avea loc ceva mai târziu, pe la jumătatea lunii septembrie, iar telefoanele vor ajunge în magazine abia la începutul lunii octombrie.

Schimbările importante pe care le va aduce Apple anul acesta vizează în special modulul camerei foto de pe spate. Acesta nu va mai fi vertical, ci pătrat și va include probabil trei senzori foto.

Alte modificări față de seria de anul trecut vizează posibila introducere a unui port USB-Type C și renunțarea la 3D Touch.

Referitor la preț, specialiștii estimează următoarele variante: modelul standard iPhone 11 va costa de 1.000 de dolari pentru versiunea cu 128GB, respectiv 1100 dolari pentru 256GB și 1200 dolari pentru 512GB.

Prețul pentru modelul iPhone 11 Plus va porni de la 1100 dolari pentru versiunea cu 128GB și va ajunge până la 1300 dolari pentru 512GB.

Modelul mai ieftin, iPhone 11R, va costa în jur de 750 dolari, scrie Phone Arena. Desigur, aceste estimări se bazează pe prețurile de lansare ale modelelor de anul trecut și nu au uat în calcul posibile creșteri de costuri, în urma războiului comercial dintre China și SUA.

Share articol: