Samsung a lansat astazi in Romania noul model Galaxy Beam, un smarphone ce poate realiza proiectii video clare de mare calitate cu o dimensiune de 50 inch (127 cm) si o luminozotate mare de 15 lumeni, chiar si afara. Telefonul are un display WVGA TFT de 4 inch si cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli

Smartphone-ul este echipat cu un procesor dual-core cu frecventa de 1 GHz si un spatiu de stocare de 8 GB, ce poate fi extins cu un card de pana la 32 GB, prin slotul microSD. Terminalul are conectivitate 3G (14,4 Mbps), Wi-Fi, Bluetooth 3.0, MicroUSB, USB 2.0 si jack audio de 3,5 mm.

"GALAXY Beam ofera mobilitate si posibilitatea de a impartasi continutului digital instant, oriunde te-ai afla, fiind in acelasi timp subtire si portabil", a declarat JK Shin, Presedinte IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics.

"GALAXY Beam este un dispozitiv creat prin experienta si inovatia Samsung, demonstrând angajamentul companiei de a oferi experiente extraordinare consumatorilor si produse care sa le permita sa se exprime liber", a mai adaugat Shin.

Smartphone-ul dispune de o camera cu o rezolutie de 5 MP cu autofocalizare si inregistrare video 720p la 30 de cadre pe secunda, dar si de o camera frontala cu o rezolutie de 1,3 megapixeli si blit.

Samsung Galaxy Beam are o baterie cu o capacitate de 2000 mAh. Gadgetul are instalat sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread. Aparatul are o greutate de 145,3 grame si dimeniuni de 64,2 x 124 x 12,5 mm.

Tota astazi a avut loc si inaugurarea primului magazin Samsung din Romania, situat in Centrul Comercial Feeria Baneasa, Soseaua Bucuresti - Ploiesti nr. 44A.