Acum, după doar două luni, lansarea telefonului a fost anulată, scrie Phone Arena. Motivul este neașteptat: compania producătoare, Avenir Telecom, dorea să finanțeze proiectul prin strângerea de fonduri pe Indiegogo.

Astfel, ar fi trebuit să strângă în total aproximativ 1,2 milioane de dolari, pentru producerea a 2.200 de unități, fiecare telefon urmând să coste 549 dolari.

Din păcate însă, compania nu a reușit să obțină suma necesară, obținând numai 15.000 de dolari, de la finanțatori care au cumpărat câteva telefoane.

Energizer Power Max P18K Pop este un concept de telefon inedit, foarte neobișnuit având în vedere actualele tendințe, care pun mare accent pe design și ergonomie.

Telefonul se remarcă printr-o baterie uriașă, de 18.000 mAh, care îi asigură 50 de zile în stanby. Dar, din cauza bateriei, telefonul este foarte gros, având dimensiuni neobișnuite: 153 x 75 x 22 mm.

Ecranul telefonului este de 6,2 inci, cu rezoluție FHD+. Specificațiile modelului includ procesor MediaTek Helio P70, 6GB de RAM și 128GB spațiu de stocare, sistem de operare Android 9 Pie.

La nivelul camerei foto, Energizer are cameră triplă pe spate și cameră duală frontală, cu sistem pop-up.

Foto: Phone Arena