Coreenii de la LG au anuntat un nou telefon care iese imediat in evidenta - Aka (se pronunta 'aw-kuh') are ochi pe carcasa din spatele telefonului! Vine in 4 culori (galben, alb, negru si roz), fiecare avand propria personalitate! Cele 4 versiuni au fiecare cate un nume - Eggy, Wooky, Soul si YoYo. Eggy este cel galben si se indragosteste rapid, Wooky si alb si intimideaza, YoYo este roz si are probleme cu dieta, iar Soul este negru si adora muzica. Exista si o poveste cu cele 4 Aka, poveste ce include o invazie extraterestra. Acesta este modul prin care LG isi promoveaza produsul.

"Ochii" telefonului LG Aka reactioneaza la tine si la notificari. Devin ametiti daca scuturi telefonul, se uita in jos cand primesti o notificare si multe altele. Culoarea ochilor se schimba si ea de la rosu la verde pentru a arata diferite stari.

Telefonul in sine are caracteristici medii - un ecran de 5 inch 720p, functioneaza cu Android 4.4 KitKat si are un procesor quad-core de 1.2GHz si 1.5GB de RAm, o camera principala de 8MP si una frontala de 2MP, 16GB spatiu de stocare, un slot pentru card microSD si o baterie cu capacitate de 2.610  mAh.

Nu este deocamdata cunoscut daca LG Aka va fi lansat si in alte tari in afara de Coreea de Sud