Compania coreeana se mandreste cu o crestere de 30% a vanzarilor de terminale in primele trei luni ale acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Profitul LG din vanzarea de telefoane mobile s-a dublat in primele trei luni ale lui 2013 fata de aceeasi perioada a anului trecut, de la 50 la 119 milioane de unitati, datorita succesului pe care il au modelele Optimus G ai seria L. Coreenii preconizeaza cresteri si pentru cel de-al doilea trimestru al lui 2013 cand se va lansa tableta Optimus G Pro si noi modele din seria L.

LG a anuntat oficial o crestere de 30% a vanzarilor de smartphone-uri in primele trei luni din 2013 fata de aceeasi perioada a anului anterior. Mai mult, compania se lauda cu cresteri de 15% in ultimele trei luni ale anului trecut fata de cel precedent.

Producatorul coreean de electronice se asteapta la comenzi record pentru modelul LG Optimus G2 care va aparea in acest an, principalul rival fiind Samsung Galaxy S4. N-ar fi exclus un succes al celor de la LG avand in vedere ca Optimus G ar fi surclasat concurentul Galaxy S3.

Share articol: