LG a lansat noul LG G Pro 2, un smartphone cu Android si ecran IPS Full HD mare, de 5,9 inch. Va fi disponibil in trei variane: alb, negru si titanium.

Smartphone-ul are un cip Snapdragon 808 cu procesor quad-core la 2,26 GHz, 3 GB de RAM si 16 sau 32 GB de spatiu de stocare ce poate fi marit cu un card microSD, potrivit gsmarena.

Focalizarea imaginii se poate face si dupa ce ai realizat fotografia

Noul LG G Pro 2 vine cu o camera principala de 13 MP, cu stabilizare optica a imaginii si optiune de ajustare a focalizarii dupa ce fotografia este realizata. Inregistrarea video se realizeaza inclusiv la rezolutia 4 K. Pentru cei care vor sa filmeze doar la 1080p, pot fi capturate 120 de cadre pe secunda. Cealalta camera, pentru videoconferinte, are 2,1 MP.

Pe partea de conectivitate, smartphone-ul vine cu LTE-A, Wi-Fi, NFC, Bluetoothe 4.0, SlimPort si microUSB. Bateria este de 3200 mAh.

Sistemul de operare este Android 4.4 KitKat, cu interfata Emotional UX pusa peste. Aceasta vine cu functionalitati noi, precum Knock Code, care iti permite sa deblochezi telefonul folosind un anumit tip de lovire a ecranului, asa cum ai bate la usa.

Smartphone-ul a fost lansat deocamdata in Coreea de Sud, insa nu stim cand va fi disponibil si in celelalte parti ale lumii si nici cat va costa. Mai multe e posibil sa aflam la Mobile World Congress care se va desfasura la sfarsitul acestei luni la Barcelona.