LG anunta disponibilitatea modelului hibrid tableta-telefon Optimus VU in Europa, Asia, Africa si America de Sud incepand cu luna septembrie. Smartphone-ul a atins in Coreean de Sud un volum impresionant de vanzari de jumatate de milion de unitati de la lansarea din martie de la Barcelona pana in prezent.

"Aspectul diferit face din Optimus VU un model unic chiar in categoria smartphone-urilor de 5 inch dupa ce acesta va fi disponibil pe scara larga", a declarat Dr. Jong-seok Park, presedinte si CEO in cadrul LG Electronics Mobile Communications.

Optimus VU are un display IPS de 5 inch, format 4:3 si o rezolutie de 768 x 1024 pixeli. Smartphone-ul este echipat cu un procesor quad-core NVIDIA Tegra 3, o camera foto de 8 MP si o camera fontala de 1,3 MP pentru apeluri video.

Modelul hibrid tableta-telefon ajunge in magazine aproape in acelasi timp cu lansarea celei de-a doua generatii Galaxy Note. Si japonezii de la Panasonic au prezentat la MWC 2012 Eluga Power, un model similar cu display de 5 inch.

http://youtu.be/aPZPMnJPLiM

Sursa: LG