Primul telefon LG cu tehnologie va fi lansat în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 de la Barcelona. Compania a oferit deja și câteva detalii despre acest gadget.

Astfel, telefonul va avea un nou tip de procesor, Snapdragon 855, care este cu peste 45% mai performant ca modelul anterior, Snapdragon 845.

Bateria telefonului va fi de 4.000 mAh, astfel încât să asigure o durată de viață bună, având în vedere că tehnologia 5G ar putea să însemne un consum mai mare de energie.

O altă specificație interesantă pe care o vom regăsi la acest telefon este o cameră de vapori, care va preveni supraîncălzirea telefonului.

Această cameră de vapori va înlocui vechea conductă de căldură de la modelul LG V40 ThinQ și va avea o dimensiune mult mai mare.

Dar, având în vedere că deocamdată operatorii de telefonie mobilă nu au introdus încă pe scară largă tehnologia 5G, LG va lansa și un smartphone cu tehnologie standard, 4G LTE: noul flagship G8 ThinQ.

Vom vedea însă la MWC 2019 și prezentarea unui model mai deosebit: un smartphone la care se poate atașa un al doilea ecran.

Nu știm încă numele acestui gadget, nici detalii despre el, dar informația vine de la o sursă anonimă apropiată de publicația CNet.

Al doilea ecran se va putea atașa la telefon asemeni unei carcase și practic va dubla dimensiunea acestuia.
 


Rămâi la curent cu cele mai importante știri ale zilei, pe ProTV Plus: