Samsung nu se teme sa prezinte urmatorul flagship in luna septembrie, atunci cand va fi prezentat si iPhone 8, scrie Evan Blas de la VentureBeat. El se bazeaza pe informatii oferite de o sursa care cunoaste planurile companiei coreene.

Daca acest lucru se va dovedi adevarat, lupta dintre Apple si Samsung va fi si mai stransa, lansarile urmand sa aiba loc in aceeasi perioada. Totusi, vorbim de telefoane foarte diferite.

Potrivit ultimelor informatii, Galaxy Note 8 va avea un design similar cu S8, insa diferenta o va face ecranul, care va fi mult mai performant. De aceea si pretul pentru Note 8 va fi destul de mare - in jur de 1.000 de euro, scrie Gsm Arena.

Note 8 va avea ecran edge-to-edge, camera foto duala cu 12 MP fiecare, 6GB de RAM si, desigur, stylus S Pen.

Senzorul de amprenta va fi amplasat tot pe spatele telefonului. Softul va fi mult mai performant, permitand multitasking datorita ecranului split-screen.

Bateria noului telefon va fi de numai 3300mAH, mai mica decat cea de la Note 7, care a provocat incidente serioase. Desi problemele cu Note 7 a afectat serios reputatia companiei, Samsung crede ca noul gadget va tine piept competitiei.

Astfel, compania coreeana va organiza lansarea pentru Note 8 tot in luna septembrie, dar inainte de aniversarea Apple, cand va fi prezentat iPhone 8.