În ciuda unor zvonuri care anunțau amânarea introducerii 5G pe iPhone, această conexiune rapidă va fi disponibilă pe unele modele iPhone 12, susține Kuo, citat de Daily Mail.

Conform informațiilor disponibile până în acest moment, Apple va lansa în 2020 un număr record de telefoane: 7 modele! Dintre acestea, 3 modele vor avea conexiune 5G.

Tot anul acesta vom vedea și mult-așteptatul iPhone SE 2, care va fi lansat probabil în luna martie. Telefonul va avea un ecran de 5,1 inci, o singură cameră foto pe spate, procesor A13 și senzor de amprentă în loc de FaceID. iPhone SE 2 va avea conexiune 4G și va fi cel mai ieftin model pe care îl va lansa Apple anul acesta: va costa aproximativ 399 dolari.

În septembrie va fi lansată noua serie iPhone 12, care va include 6 modele. Astfel, vom vedea 3 telefoane cu conexiune 5G și 3 modele cu 4G. Telefoanele vor avea ecran cu dimensiuni de la 5,4 inci la 6,1 inci.

Modelele mai mici vor avea cameră duală pe spate, în timp ce modelele Plus și Max vor avea cameră triplă.

Apple va folosi pe telefoanele sale 5G tehnologia mmWave, care este superioară, deoarece asigură un transfer mai rapid în cazul unui volum mare de date.

Dezavantajul este însă că utilizatorul trebuie să fie destul de aproape de releul care oferă conectivitatea 5G.

Sursa foto: Daily Mail/Ben Geskin