Telefonul cu două ecrane, Surface Duo de la Microsoft, va putea fi cumpărat pentru început în Statele Unite, după data de 10 septembrie. Prețul este uriaș: 1.399 dolari, iar stiloul Surface Slim Pen nu este inclus.

Specificații primului telefon pliabil lansat de Microsoft nu sunt chiar impresionante, dacă îl comparăm cu alte gadgeturi pliabile.

Surface Duo nu are tehnologie 5G, vine cu numai 6GB de RAM și are un procesor de anul trecut, Snapdragon 855.

Telefonul are o singură cameră foto, de 11MP și o baterie de 3.600 mAh, care oferă, teoretic, 27 de ore de convorbiri. Spațiul de stocare este de 128GB sau 256GB și există un senzor de amprentă. Surface Duo poate înregistra la rezoluție 4K și rulează Android 10.

Cu toate acestea, noul smartphone este un dispozitiv interesant. Are două ecrane de 5,6 inci, care pot funcționa separat sau împreună, în funcție de preferința utilizatorului. Astfel, telefonul este ideal pentru multitasking.

Cele două ecrane sunt separate de o balama care se deschide la 360 grade și pot forma împreună un display cu diagonala de 8,1 inci.

Deși are margini foarte mari, telefonul este foarte ușor (cântărește numai 250 grame) și totodată cel mai subțire smartphone pliabil disponibil pe piață, având o grosime de numai 4,8 mm.


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus: