Se pare, totuși, că finlandezii au încă un as în mânecă: un telefon cu trei senzori foto aranjați sub formă de pătrat, dar integrați într-un modul circular.

Telefonul nu are încă un nume oficial, dar informațiile apărute până acum pe surse vorbesc despre noul Nokia Daredevil, care vine echipat cu un senzor de 48 de megapixeli, arată jurnaliștii de la GSM Arena.

Fotografiile postate de un utilizator Baidu ilustrează un device care păstrează notch-ul frontal și sistemul de operare Android cu toate serviciile Google încorporate, dar și interfața camerei care este aproape neschimbată.

În partea de jos putem vedea un port USB-C, iar în partea stângă este un buton dedicat, cel mai probabil, Google Assistant.

Senzorul de amprentă este poziționat pe spatele telefonului, iar asta înseamnă că ecranul va fi unul LCD, detaliu care îl face pe Nokia Daredevil să urce spre vârful zonei mid-range.

Cel mai probabil, acesta va avea un procesor Snpdragon 710 sau un chipset Snapdragon 730.

Până acum nu există o dată oficială de prezentare sau de lansare a telefonului, așa că fanii vor fi nevoiți să se mulțumească doar cu aceste fotografii.

Sursa foto: GSM Arena / @fenibook