Conform zvonurilor apărute până acum, Samsung va lansat două modele diferite, plus alte două versiuni care vor avea tehnologie 5G.

Deocamdară nu avem imagini reale cu telefonul, doar randări realizate de experți pe baza informațiilor obținute până acum, iar cele mai interesante sunt cele realizate de Ben Geskin.

Astfel, Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10 Pro vor avea o singură cameră frontală perforată în ecranul tip Infinity-O. Interesant este că această camera va fi amplasată pe mijloc, nu în colțul ecranului, ca la alte modele.

Pe spatele telefonului vedem două module foto verticale: unul pentru flash LED și senzorul ToF și altul mai mare, care va conține trei senzori foto: unul wide, unul ultra-wide și unul telephoto. Specificațiile camerelor vor fi probabil identice cu senzorii pe care îi găsim la modelul Galaxy S10+.

De asemenea, potrivit celor de la Android Police, Note 10 și Note 10 Pro nu vor mai avea jack pentru căști, iar modelele vor fi vândute alături de o pereche de căști cu fir și conexiune USB-C.

Acestea nu vor fi însă singurele schimbări neașteptate. Conform acestei surse, Samsung va renunța complet la butoanele fizice, în favoarea unora virtuale, activate prin atingere sau apăsare.

Galaxy Note 10 și Note 10 Pro vor fi lansate la începutul lunii august.

Foto: GSM Arena